Nähtävyyksiä & Elämyksiä

Samuin saaresta löytyy valtava määrä nähtävää ja koettavaa, joten tässä vain muutama vinkki.

Ravintola & Resort

THE JUNGLE CLUB

Korkealle vuoren huipulle rakennettu Jungle Club on jyrkästi nousevasta mutta nykyään onneksi päällystetystä tiestään huolimatta ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Ylhäältä löytyy ruokaa ja juomaa tarjoava baari, uima-allas ja muutamia vuokrattavia bungaloweja. Näkymät ovat taivaalliset!

Ravintola: +66 81 894 23 27
Resort: +66 81 891 82 63
Sähköposti: contact@jungleclubsamui.com
Kotisivut: www.jungleclubsamui.com

Merikansallispuisto

ANG THONG

Ang Thongin merikansallispuisto koostuu yli 40 pienestä saaresta ja sinne järjestetään vene- ja sukellusretkiä Koh Samuilta. Saaristo upeine sademetsineen ja autiorantoineen on unohtamaton kokemus luonnosta kiinnostuneille.

Koh Samuin tunnetuin nähtävyys

BIG BUDDHA

Big Buddha on 12 metriä korkea Buddha-patsas, joka istuu kunniapaikalla pitkän portaikon päässä. Kullattu Buddha-patsas on rakennettu vuonna 1972, ja on näkemisen ja ikuistamisen arvoinen. Erityisen upeana Buddha näyttäytyy auringonlaskun hehkussa.

Muista kunnioittaa temppelialueiden pukeutumissäänntöjä, eli olkapäät ja polvet tulee olla peitettynä ja myös nilkkojen näkyminen tulisi välttää.

WAT PLAI LAEM

Aivan Big Buddhan vierestä löytyy  Wat Plai Laem budhalainen temppelialue, jonka valtavan kokoiset patsaat ovat mykistävä näky.

3D Art Gallery

ART SAMUI MUSEUM

Art Samui galleriassa on mm. 65 taidokkaasti maalattua katutaiteesta tuttuja optisia illuusioita, joissa sinulla on mahdollisuus olla kuvissa mukana.

Tämä loistava työ tunnustetaan kaikille eklektisille ammattitaiteilijoille, jotka ovat väsymättä työskennelleet kahdeksan kuukauden ajan tuoden esiin upeat mestariteoksensa näytteille taidemuseossa.

Upeita elämyksiä Koh Samuin suurimmalla purjejahdilla

THE RED BARON

The Red Baron on uusi, tyylikäs 98-jalkainen purjejahti, jonka kotisatama sijaitsee Bophutissa, ”Fishermans Villagessa”. Alus on valmistettu perinteiseen tyyliin tiikistä, kuuluisalla varustamolla Suratthanissa ja on suurin purjealus Samuin ja lahden alueella.
Jahdin kapasiteetti on rajoitettu palvelemaan 40 matkustajan täydellistä mukavuutta (max. 100 matkustajaa). Turvallisuus ja tekniset standardit ovat kansainvälisen standardin mukaisia.

  • YLÄKANSI: Aurinkoterassi, jossa on 10 aurinkotuolia Cocktail-pöytineen ja hierontasängyt, joille valtavat purjeet antavat tarvittaessa riittävän varjon.
  • PÄÄKANSI: Herkullinen buffet & baari. Avoin ruokailutila, jossa on massiivinen 16 hengen pöytä, sekä 10 hengelle pehmustetut laitapenkit lisäävät mukavuutta. Sisätilan salongissa pöytäpaikat 18 matkustajalle.
  • RED BARON LOUNGE: Avoin oleskelutila + katoksen alla tilat jopa 8 matkustajalle, jossa voit nautiskella laadukkaita sikareita, konjakkia, viskiä, ​​vodkaa ja viinejä.
  • KALASTUSKANSI: 3 kalastuspaikkaa kalastusvälineineen, sekä kaksi ulkosuihkua.
  • ALAKANSI: Keulassa 4 ylellistä kahden hengen sviittiä, 2 WC:tä ja suihkuhuone.

RISTEILYPAKETIT:
1. Romanttinen auringonlasku -risteily.
2. Koh Phangan Brunch -risteily.
3. Koh Samui -päiväristeily.
4. Yksityisristeilyt.